Vecka 9, 2-6C

Emil har målat sina båtdelar och limmat på nalleögon till nallarna som ska köra båten. Danial har målat silverfärg på sitt tåg, limmat fast strålkastarna och borrat och skruvat fast krokarna. Berenike har sågat och borrat i sin kamera. Linnéa har sågat, filat och sandpappret på sin telefon. Linnéa har också sopat en massa sågspån på golvet idag. Olle har jobbat jättebra på sitt hus idag, borrat, sågat, spikat. Herkules har limmat på märken på lådorna och limmat botten på lådorna. Herkules har också börjat såga delar til stommen till sina lådor. Erik har sågat och filat på sin Ipadväska och limmt fast en en bräda som handtag på sin hockeyklubba. KG har bara latat sig. Gustav och Emma jobbade på bra. Pia har gått omkring och kraxat. Hejdå!

Det här inlägget postades i Blogg om slöjdarbete i 2-6c. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *